Vaarwel skynet…

Dit is dan het allerlaatste skynet blogje dat ik nog schrijf en post…

Wie had dat ooit gedacht hé ?  Dat skynet plotseling zou stoppen met hun blog-service.

Enfin soit, we sluiten het gammele skynet gedeelte af en gaan verder met WordPress.

Op naar beter ! cool Cheers !

De import naar wordpress van al mijn logjes (8 jaargangen !)  foto’s , haiku’s , tekst en reacties heeft ongeveer 24 uur geduurd. Amai ni !

In wordpress moet ik nog bij veel dingetjes uitvogelen hoe het daar allemaal werkt. Zo vind ik bijvoorbeeld geen “latere blog” of “vroegere blog” knoppen om te schakelen tussen mijn verschillende blogs.

Maar ja, het zal wel vlotten denk ik. Google weet wel raad en op Joetjoup (YouTube) tongue-out staan er zoveel informatie filmpjes dat je er hoofdpijn van krijgt wink.

Zopas heb ik de redirect van mijn oude skynet blogje gelegd naar mijn nieuwe WordPress blog. In principe zou dat moeten werken, maar ik vertrouw skynet voor geen haar meer !

(Op 50% van alle skynet blogs, geraak ik niet meer op !! Is het omdat iedereen nu bezig is met zijn blog(s)-backup te maken dat hun servers overbelast zijn ? Ik weet het niet, maar ik vind het onbeschoft en ongepast van skynet dat ze hun klantjes op deze grove manier behandelen ! Als ze weten dat iedereen zijn blog(s) wil veilig stellen, dan weten ze op voorhand dat er extra load op hun servers komt. Die load-problemen kunnen ze gemakkelijk omzeilen door tijdelijk wat extra cpu power en extra ram bij te steken. Maar ja, het zal weer te duur zijn zeker ?? )

Als de redirect niet werkt, ga dan direct naar : https://fotografiemijnlangleven.wordpress.com/

Het zou leuk zijn dat de skynet blogvrienden die me volgen, hun nieuwe plekje doorsturen in de commentaar van dit blogje (als dat niet lukt, geef je nieuwe stekje door op mijn nieuwe wordpress blog . Een dikke merci op voorhand kiss

Tot ziens op WordPress laughing

Dirk Willems

18 gedachten over “Vaarwel skynet…

 1. ‘k Wil wel, Dirk, maar ‘k geraak er nog niet, op je nieuwe…
  Het uploaden duurde bij mij ‘slechts’ 14u. Omdat de allerlaatste stap fout liep, was er een plan B. Dat nam ook nog ettelijke uren in beslag.
  Nu nog onze weg vinden… Succes !
  Lie(f)s.

  Geliked door 1 persoon

 2. 2de poging, Dirk.
  ‘k Heb je (ook) net een mailtje gestuurd…
  Hier schreef ik net daarvoor (je delete maar) dat het bij mij ongeveer 14u.duurde om alles up te loaden. Netjes alle stappen gevolgd, maar de laatste mislukte. Gelukkig vond ik een plan B, dat ook enkele uren in beslag nam, om eindelijk een nieuwe blog te hebben -> http://liesonderweg.wordpress.com/
  ‘k Wens je alle succes ! ’t Zal voor iedereen nog wat zoeken worden om wegwijs te geraken. Mocht je iets echt niet vinden dat ik reeds weet, dan vraag je ’t maar.
  Lie(f)s.

  Like

 3. Gezien de hoeveelheid foto’s die ik in de loop der jaren geupload had, zal mijn blog wel een páár dagen nodig hebben om te downloaden. Ik hoop maar dat de problemen die willy heeft, niet meer spelen als ík ga proberen te verhuizen. Maar ik steek voor skynet al héél lang m’n hand niet meer in het vuur!
  Succes hier met je nieuwe stek!
  Groetjesss!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s