Voor mijn muze,

Hoe verrukkelijk

 

Een muze hartje

streelt wit kloppend onze ziel

hoe verrukkelijk !

BD_MG_7970_HDR.jpg

 

In onze melkweg

 

In onze melkweg

waar sterren harten stralen,

fladderen vlinders

daddizele, hart

12 gedachten over “Voor mijn muze,

 1. Toch nog effen komen nuzen Dirk, op het einde van het jaar komen soms nog rare portretteks voor den dag,alvast fijne feesten toegewenst met het eindejaar,grt,freddy

  Like

 2. Soms denk ‘k waarom nog in z/w waarom toch altijd in” ridacs waarom niet in gevatone toch zovééél warmer
  Maar ja wie ………………………….ben ik om anderen……………………enz … Groetjes Dirk en het alllerbeste voor Jou en al degene in je onmiddelijke omgeving ik zie niet op een letter ( dat weet Jij ondertussen wel he !!)
  Groetjes wij uit het verre 2230

  Like

 3. zolang de sterren nog stralen en de vlinders fladderen gaat het goed.Dirk de allerbeste wensen en een gezond nieuwjaar toe gewenst voor jou en alle warme mensen om je heen.

  Like

 4. Hoi Dirk,
  dit vind ik toch wel heel erg mooi hoor.
  En de ellende is dat ik ze beide echt schitterend vind.
  Kan dus geen “eerste” zeggen.
  OT Klopt dat je even niet kon/kan reageren, maar ik ik dacht dat je een wordpress blog had, want die kunnen wel gewoon reageren. Ik had nl de laatste tijd heel veel spam in mijn mailbox. Blogger plaatste ze al niet maar ik kreeg ze wel in de mailbox. Nu waren ze geloof ik op mijn hele blog bezig geweest dus heb het “anoniem en profiel reageren” even gestopt. Komt binnenkort wel weer goed hoor maar ik ben blij dat je het even meldde :-0Gelukkig reageerde je wel.
  Groetjes, Helma

  Like

 5. Het komt uit het hart,bedankt voor je visie,je kijk,je gevoel bij het zien van mijn krabbels,mijn lijnen,kortom mijn schetsen,ik blijf ook in 2013 een trouwe bewonderaar van je blog.Beste wensen Dirk.

  Like

Reacties zijn gesloten.