Het kleine wereldje

Evenwichtkunstenaar …

“Cirque du soleil” gratie zomaar in m’n eigen kruidentuintje

macro, canon50d, natuur, fotografie, natuurfotografie

Deze rakkertjes zijn echt overal gepantserd…

taaie kereltjes, die kevertjes

echt wonderen van evolutie.

‘k heb ergens gelezen dat hun ‘pantser’ (deze stof = chitine) sterker is dan staal… ja hallo !

respect !

macro, canon50d, natuur, fotografie, natuurfotografie

11 gedachten over “Het kleine wereldje

 1. Dat geldt ook voor jou Dirk, het evenwicht zoeken om dit zo mooi in beeld te krijgen! zeer geslaagd!
  Dank je wel voor jouw mooie commentaren! Ik ben niet zo’n getalenteerde spreker als gij! 😉
  groetjes

  Like

 2. ja ze kunnen er wat van … het zijn niet alleen kleine kunstenaartjes maar ik vind ze ook heel lief.
  Soms komt er eentje met me mee naar binnen, en ik laat ze dan heel zachtjes op mijn hand neerkomen, fluister dat het buiten zo veel mooier is en wijs ze de weg terug naar buiten.
  En dat kruidentuintje van jou, dat moet echt wel een specialleke zijn …. volgens mij is het daar zo’n beetje het speeltuintje van de kleine wereld beestjes

  Like

 3. Waar staat het nr 53 nu eigenlijk Dirk? Weer een onsterfelijk onzelieveheersbeestje,achtergrond vind ik ook zeer geslaagd,foto geeft iets mysterieus.Goed verlof in macroland Claude.

  Like

 4. Onze “kruidentuin” is heel gewoon hoor,alles groeit en bloeit dat het een lieve lust is. Bemesten en spuiten tegen onkruid,insecten,ziektes,enz doen we nooit, alles is puur natuur. Zo hoort het vinden wij 🙂 Als een plant of een bloemetje zin heeft om daar te groeien, ze doen maar. Hetzelfde met de insecten, gratis kost & inwoon. ’t is zeker geen verfijnde of piekfijn onderhouden tuin, maar dat vind je nergens in de vrije natuur. Wat ook heel handig is: voor leuke macro’s moet ik ’t niet ver gaan zoeken ! Ons tuintje, een gezonde dosis geduld… meer heb ik niet nodig 🙂 Groetjes, Dirk

  Like

 5. De beroemde volkwagen in het frans onzelieveheersbeestje,coccinelle,de legendarische kever met het nr 53 daar doet een onzelieveheersbeestje mij aan denken,je foto zet dus aan tot fantasie door de mysterieuze sfeer.

  Like

Reacties zijn gesloten.